Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила чорно-біле спільне селфі з гумористом і шоуменом Олександром Реввою, відомим також як Артур Пірожков. Так, знаменитості зустрілися на фестивалі в Юрмалі, Латвія, а Настя засвітила груди в глибокому декольте.

"Сашенька, ми так рідко бачимося і так приємно було вчора з тобою зустрітися! Дуже пишаюся своїми успіхами! Бажаю зачепити всю планету - you know what I mean❤️ @arthurpirozhkov"- лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Лялечка просто!😊", "Ви дуже класні!", "Особливо красуня NK!❤️❤️❤️❤️", "найкрасивіша дівчина на світі🌸😍😍😍🔥😍🔥", "Обожнюю 🔥🌸😍🌸🔥🌸", "Настюша красуня ,Олександр крутий 🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Шикарна 💥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.