Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр з яскравої фотосесії, позуючи в білосніжному костюмі і прозорих босоніжках на підборах. Так, артистка розповіла кілька секретів, як змотивувати себе, щоб досягнути поставлених цілей.

"Друзі, що вас найбільше мотивує на шляху до ваших цілей?😉 По своєму досвіду можу сказати, що один з робітників методів – дати публічну обіцянку 🙌🏼
Якщо ви пам'ятаєте, то свій блог на YouTube я почала з публічної обіцянки влізти в джинси на кілька розмірів менше👖 Все заради того, щоб мати можливість показати на своєму прикладі, що всі цілі досяжні, якщо наполегливо працювати над собою і не боятися труднощів. І у мене все вийшло! 🤩", - поділилася порадами Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Шикарне фото 👍 Білий дуже до лиця ❤️", "Класне фото👍🔥🌹", "Костюм просто пушка!👍🔥🔥🔥", "Настя молодчинка, так тримати 👍👍👍 Красуня, як завжди, навіть коли злегка повненька", "Дуже ефектна, красива 🤩🤩🤩", "Настюша красотуля!!!🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.