Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила ніжний кадр в пишній сукні персикового кольору, позуючи в розкішному саду. Так, артистка вирішила запровадити нову рубрику #осознанныйчетверг , щоб кожен четвер розповідати шанувальникам корисну інформацію.

"Сьогодні не зовсім звичайний пост ⚡️
Я хочу поговорити з вами про розумне споживання речей у своїй новій рубриці #осознанныйчетверг. Сподіваюся, тут кожен з нас знайде для себе щось корисне. Я сама тільки вчуся, але перші кроки в цьому напрямку - вже добре. Варіантів розумного споживання маса. Почну з речей. Наприклад - сукні. Є дуже гарне місце - сервіс оренди суконь, з яким я дружу. З 1000 суконь, моїх там вже більше 30 💪🏻 включаючи плаття, яке на фото👗 Користуючись подібними сервісами ми даємо друге, а то й третє, четверте життя речам, а з іншого боку можна не купувати річ «на один вихід» і заощадити гроші. А також це чарівна паличка для тих, у кого поки немає можливості купити плаття мрії - надіти його на один вечір.🎀
Користуючись таким сервісом ми вносимо свій внесок у збереження планети. Я щиро вірю що в розумному і усвідомленому споживанні наше майбутнє! Діліться вашими першими кроками 🤗", - поділилася порадою Брежнєва.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.