Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в незвичайному образі, сидячи на колінах у лісі. Шанувальники жартують, що актриса заблукала, але не засмутилася і влаштувала там фотосесію. Але насправді Ольга не розповіла, що робила в лісі, а вказала лише фотографа, який знімав її. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Особливо фани в захваті від того, як сонце гуляє у волоссі Олі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.