Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала миле відео в стильному луці, на якому, схоже просто дуркує.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Дорофєєва відображена в незвичайному образі під час того, як йде професійна зйомка. Фанати помітили, що співачка знову змінила колір волосся, і тепер вона виглядає зовсім інакше. До того ж на обличчі Наді вельми незвичайний макіяж з яскравою червоною помадою. Вона одягла бежевий плащик, з-під якого виглядає білого кольору футболка і сині джинси. Шанувальники не залишилися байдужими і почали засипати Дорофєєву компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.