Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Маша Полякова показала незвичайне фото, на якому позує у дорослому образі. Дівчинка відображена на літньому майданчику біля води в стильному луці. Для фотосесії вона одягла чорні велосипедки і короткий топік, поверх якого накинула чорний піджак. Довге волосся дівчинки розпущене, а на очах темні окуляри. У підписі до фото Маша розповіла про свій образ, а шанувальники почали засипати її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.