Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографії, на яких позує в дивному образі, яким здорово здивувала шанувальників.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Кім Кардашьян позує на яхт-прогулянці в дивному чорному купальнику, якого майже не видно, і який ледь прикриває інтимні місця на тілі моделі. Кім сіла на бортик яхти в профіль у дивній позі, але дивиться в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.