Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Маша Полякова показала незвичайне фото, на якому позує у дорослому образі. Дівчинка зображена без макіяжу, тільки в милому солом'яному капелюшку і картатій сорочці. У підписі до фотографії Марія вирішила запросити фоловерів на фан-зустріч. "Хлопці, скоро в Києві, а точніше першого числа, відбудеться моя фан-зустріч. Поки місце точно сказати не можу, але всіх дуже сильно чекаю. Хто з Києва, і навіть якщо ви не з Києва, чекаю вас. А ви прийдете? І як вам взагалі така ідея?", - написала Маша.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.