Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі в Одесі. Туди Катя вирушила на міжнародний кінофестиваль, і саме там зустрілася з легендою французького і світового кіно – акторкою Катрін Деньоф.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Осадча і Деньоф сидять в кафе за кавою і розмовляють. Катя брала інтерв'ю у французької актриси для програми "Світське життя". Як відомо, Катрін Деньоф в цьому році відвідала Одеський кінофестиваль, там її і зустріла телеведуча. "Відпочили, час попрацювати. Катрін Деньоф – почесна гостя десятого ювілейного Одеського кінофестивалю. Про ставлення до нагород, червоних хідників і можливості вийти з дому без макіяжу – скоро в @svitsketv", - написала Катя.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.