Популярна українська актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець показала своїх діток - близнят Катюшу та Іванка.

На фотографії, опублікованій зіркою в мережі, зображений один з прекрасних моментів материнства – ніжні обнімашки в ліжку. Під знімком, несподівано для українців, Кравець привітала сина і доньку з днем народження, хоча вони з'явилися на світ в серпні, передає moirebenok.ua.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Можна припустити, що це ми дізналися про народження малюків лише в серпні. Одне можна сказати точно - в цьому році Катрусі і Іванку виповнюється 3 роки.

Звичайно, під фото тут же стали писати привітання з Днем народження безліч побажань: "Вітаю! Здоров'я вам та вашим діткам!", "Яке тепле фото. Вітаю. Нехай на їхніх обличчях завжди сяє посмішка", "Міцного здоров'я малятам і батькам".

Варто відзначити, що крім близнюків Олена Кравець та її чоловік виховує старшу доньку 16-річну Машу.

Нагадаємо, Олена Кравець порадувала шанувальників новою фотографією. На знімку актриса студії "Квартал 95" відображена зі своїми подругами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Квартал 95" порадувала своїх фанатів в соціальній мережі Instagram свіжої фотографією.

Також "Знай.uа" писав, у новому сезоні "Ліги сміху" відбулися кардинальні зміни в складі журі. Тепер на місці Олени Кравець сидить актор Стас Баклан.