Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в дуже незвичному образі.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що Лорак довго не публікувала нових світлин. Ймовірно, вона вирішила зробити перерву від соціальних мереж. Однак на новому фото вона позує в непритаманному їй домашньому вигляді.

Артистка одягнула теплу кофту з капюшоном чорно-червоного кольору. На її очах величезні темні окуляри, а волосся туго зачесане назад. Судячи зі світлини, Ані Лорак снідає, адже перед нею тарілка з вівсянкою та ягодами, а також кава.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото зірки. Прихильники відзначили, що Лорак варто частіше публікувати такі життєві фото.

Зазначимо, що зараз у співачки складний період – вона тільки но розлучилася зі своїм коханим, але артистка усім своїм виглядом показує, що у неї все добре. Останнім часом у мережі обговорюють нові романи Лорак, але сама вона ще жодної інформації про це не дала.

Тому користувачі активно обговорюють кожен новий пост зірки і шукають які-небудь натяки на подробиці відносин Лорак. Так, цього разу своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото.

Нагадаємо, що Лорак розчарувала фанатів надмірною пластикою обличчя: "Ви ж себе зіпсували"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.