Зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Не дуже часто знаменитість виставляє трепетні сімейні кадри.

А ось фото з робочого процесу в соціальних мережах у Кравець набагато більше. В її Instagram нерідко можна зустріти знімки та відеозаписи, на яких вона зображена з колегами по студії 95 Квартал.

Так, днями Олена Кравець опублікувала у своєму Instagram новий знімок, на якому весь колектив артистів 95 Кварталу, в числі яких опинився і Євген Кошовий.

На фото, очікувано, не можна побачити Володимира Зеленського, адже він щосили взявся за нові обов'язки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Это был фантастический @kvartal.fest !! 21 концерт, 19 городов, тысячи километров и десятки тысяч зрителей. И это была команда суперпрофессионалов и людей с большим сердцем на местах и во всех службах, благодаря которым каждый день сурка был не в тягость! Администраторы, менеджеры, сотрудники и просто сверхчеловеки из @kvartalconcert и @gb_event_by_kvartal_95 , обеспечивающие не только комфортные рабочие условия, но и почти материнскую заботу, оперативно реагирующие и угадывающие желания, вкусы и настроения. Ребята звукачи, "светики" (так мы их любя называем) и постановщики- молчаливые, сосредоточенные и внимательные, готовые подать в нужный момент руку и микрофон)) Реквизиторы и костюмеры- девчонки и парни, проверенные временем- легкие, веселые, ответственные и шустрые", - написала Кравець.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу, зовсім по-дорослому.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.