Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, фіналісткою шоу "Холостяк" стала Дар'я Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту. Зараз парочка живе разом в новій квартирі та облаштовує її.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Але, не так давно, Добринін вразив всю Україну танцями в образі дідуся, який він приміряв в одному з випусків шоу, коли ходив на побачення з іншою учасницею. Показово, що він виконує танець під пісню російських виконавців під назвою "Холостяк".

В коментарях багато українців поцікавилися у Микити таким дивним вибором пісні в той час, коли він вже не холостяк.

"Ви тут всі зі старістю жартуєте? Ось вам моя версія, ще до того як це стало популярним. Хороший дід?" - написав Микита.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Проте, багато хто відзначив трендовість відео, так як зараз на всіх накотилася хвиля зміни себе в спеціальному додатку, який дозволяє побачити свою зовнішність в старості. Ось, що пишуть шанувальники Добриніна:

"Такий прикольний,щирий", "Це зараз нова фішка у всіх зірок. Ну Ви самий класний дідусь", "Красунчик, дідусь буде веселити", "Побачення з Мариною?", "Сексуальний молодий дідусь... Супер.", "Це напевно з побачення з Мариною?".

Зазначимо, що Микита Добринін старший за свою обраницю Дашу на 10 років і деякі коментатори не упустили можливість спекулювати на цій темі.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" розповіла, з ким живе, крім Добриніна: "Раніше не особливо любила".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дарія Квіткова показала весільне відео з Добриніним.