Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася свіжими фотографіями з відпочинку в Туреччині. Відповідні знімки вона розмістила в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лілія Ребрик показала своїм шанувальникам нові сімейні фотографії з відпочинку у Туреччині. Відома телеведуча відправилася до моря разом з чоловіком і дітьми.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На свіжих фото Лілія з дітьми позує на фоні морських пейзажів. Всюди видно, як вони раді відпочивати разом і посмішки не сходять з їх осіб. Крім того, ведуча трохи розповіла про свій відпочинок.

"Стільки питань ви мені прислали в direct. Спробую підсумувати і на найактуальніші відповісти. Чому Туреччина - переліт недовгий (з дітьми це важливо!), Середземне море, я особисто дуже люблю, плюс перевірений сервіс. Ми любимо відкривати для себе нові місця і насолоджуватися відпочинком", - написала Лілія.

Користувачі мережі не пройшли повз публікації і написали телеведучої багато теплих слів про неї та її позитивної сім'ї.

"Красуня. Шикарні, відпочинок - це дуже важливо, чудово дивитися", "У вас чудові, гарні дочки. Діаночка талановита, я в неї закохалася з фільму, в якому вона знімалася", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Лілія Ребрик підкорила зворушливим сімейним фото.

Як повідомляв Знай. ua, Лілія Ребрик влаштувала гарячу фотосесію в купальниках.

Також Знай. ua писав, що Лілія Ребрик поділилася сокровенним.