Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним фото, на якому позує в красивому місці в спокусливому образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Влада Ями, він позує на відпочинку в Болгарії. Артист зображений стоячи на пляжі, але трохи у воді. На ньому тільки темні шорти, в яких він, очевидно, і купався. При цьому прихильники можуть розглянути ідеальний рельєфний прес танцюриста. У підписі до фото Влад написав: "Рідкісний випадок, коли прилетів на роботу, але є час і на відпочинок, в перерві між тисячами селфі".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.