Поки мільйони українців поспішають на дільниці, аби встигнути проголосувати за свого кандидата на виборах у Раді, не надто переймається цим актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий.

Свій обов'язок гуморист виконав: фото з бюлетенем він вже опублікував в Indtagram, щоправда прокоментував його доволі неоднозначно:

Кошовий з "Квартал 95" голосує на виборах у Раду
Кошовий з "Квартал 95" голосує на виборах у Раду

"За вас, пацани, я в тренді", - написав Кошовий.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Красава", "За "Слугу народу"?", "Ну на футболку й шорти вже заробив", "На тата схожий", "Зашквар", "Жека, красава", - іронізують фани у коментарях.

В принципі, в такій реакції немає нічого дивного: погляньте, в якому "вбранні" прийшов Кошовий на дільницю - шорти, футболка, ніби щойно з відпочинку в Одесі.

Тоді як його товаришу, Володимиру Зеленського такої свободи вибору вже не бачити - костюм тепер став його щоденним супутником. Навіть на тренуванні Василя Ломаченка, котрого він відвідав нещодавно, аби подякувати за перемоги України у боксі.

Нагадаємо, ведучий Нового каналу Андрій Шабанов зізнався, як відноситься до практично повального бажанням його колег по шоу-бізнесу "перекваліфікуватися" в політиків.

Як повідомляв Знай.ua, Квартал 95 із Зеленським порвали зал відео про вибори в Україні.

Також Знай.ua писав, що Олена Кравець показала 95 квартал без Зеленського.