Епатажна співачка Оля Полякова, яку називають суперблондинкою і навіть української Леді Гагою, часто балує шанувальників новими постами у соцмережі Instagram. І цього разу зірка не розчарувала фанатів і показала цікаве фото, на якому позує в пікантному образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Оля вирішила показати шанувальникам пікантне фото з прогулянки на яхті. На знімку співачка позує у яскравому купальнику-бікіні, при цьому шанувальники можуть розглянути її ідеальний прес і довгі ноги. Оля сіла на бортик яхти в тому місці, де скандальна російська балерина Анастасія Волочкова дуже любить робити свої шпагати. У підписі до фото Полякова написала: "Якщо ви втомилися гребти, розслабтеся і пливіть за течією! #оляпремудрая". А шанувальники почали обговорювати кадр.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.