Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, почала активно показувати своє особисте життя прихильникам. Чутки про стосунки пари ходили декілька років, а вони тим часом жили в одному будинку. Весілля Каменських і Потапа, яке відбулося у травні, стало однією з найобговорюваніших подій у шоу-бізнесі.

На честь цієї події Настя Каменських випустила пісню "Обіцяю" й кліп на неї. А у день весілля Потап презентував пісню "Константа". Також він показав прихильникам ніжне відео на композицію. Однак нещодавно в мережі почали обговорювати, що стосунки пари - це фейк. Так, у соціальній мережі Instagram Каменських опублікувалал фото, під яким і розгорілася дискусія фанатів.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Опубліковане фото було зроблено в Празі, де пара зараз відпочиває. У кадр потрапив ніжний момент, коли вона посміхається, заплющивши очі. На знімку пара з'явилася в спортивному стилі: обоє в кросівках, штанях та футболках. Образ Потапа доповнено кепкою, його дружини — курткою оверсайз.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У сторі Настя Каменських розповіла, що вони з Потапом приїхали до столиці Чехії на концерт німецького гурту Ramstein. Разом з парою до Чехії приїхали Позитив (Олексій Завгородній) з дружиною Анною.

Прихильники не пройшли повз публікації й засипали Каменських з Потапом компліментами. Однак деякі відзначили, що продюсер чомусь дивиться в іншу сторону й запідозрили, що у пари проблеми у стосунках.

Нагадаємо, що Каменських зрадила Потапу з темношкірою дівчиною: підставила їй свою апетитну п'яту точку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап і Настя Каменських вирушили у подорож до чеської столиці Праги

Також Знай.ua писав, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.