Популярна російська співачка Алла Пугачова досить рідко балує фанатів новими фото в Instagram, однак її численні фан-клуби щодня виставляють яскраві пости. Нещодавно Примадонна разом з коханим чоловіком Максимом Галкіним, а також близнюками Гаррі і Лізою відвідали фестиваль "Лайма" в Юрмалі. Так, артистка позувала в абсолютно незвичному для себе образі, примірявши коротенькі шорти з картатою сорочкою і засвітивши стрункі ноги.

Фолловери розділилися на два табори. Одні захоплювалися зовнішнім виглядом Пугачової: "Завжди у новому стилі Алла🙌🌺", "👍👍👍👍👍🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️😍😍😍😍Красуня!!!! Приголомшливо виглядає!!!!! Міцного здоров'я!!!!", "Дивишся на вас і розумієш що десь живуть абсолютно щасливі люди.❤", "Стильно, модно, любовно😍😍😋🤗".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інші ж почали критикувати: "пора прикривати хворі коліна Алла!", "Аллі не заважало б набрати кілька кг вже дуже схудла", "Невдале фото!!!Аллочка погано виглядає,втомлена й розбита вся!🤷🏼‍♀️Дай Бог їй сил ще пожити на своїх ногах!🙏", "Не треба сильно худнути. Так і дистрофією можна захворіти і ослабнути. Здоров'я вам".