Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з відео, яке розповідає про їх з новоспеченим чоловіком Потапом стосункии. Так, артистка показала бекстейджі до кліпів "Обіцяю" і "Константа", де закохані не приховували трепетних почуттів один до одного.

"Сьогодні на моєму каналі вийшло дуже сокровенне відео 💕 Ви вже знаєте історію кліпів "Обіцяю" і "Константа", які пов'язані між собою нашими з Льошею почуттями. Ми оберігали їх, але коли прийшов час, вирішили розповісти всьому світу про нашу любов за допомогою творчості. Сьогодні ви зможете зазирнути за лаштунки того, як знімалися дві зворушливі історії, які стали єдиним цілим ♥️ В бекстейджі відображені чарівні, казкові моменти, а кожен кадр переповнює ніжність. Все настільки по-справжньому, настільки щиро і чесно, бо породжено великим почуттям кохання 😘", - поділилася радістю Каменських. Фолловери ж залишилися в захваті, засипаючи парочку компліментами.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.