Романтичного реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. Так, переможцем шоу стала дівчина на ім'я Даша Квіткова. Як виявилося, ще до фіналу зйомок парочка вже крутила роман, і Микита навіть запросив Дашу жити з ним.

Читайте Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На днях обраниця холостяка похвалилася, що Микита возив її в Париж, потім вони разом відвідали Одеський кінофестиваль, а тепер відправилися на відпочинок в Єгипет. На своїй сторінці в Instagram Даша Квіткова опублікувала фото, яке було зроблено біля води. На знімку вона з'явилася в спокусливому купальнику-бікіні, сидячи на колінах боком до камери, і демонструючи соковите тіло. А у підписі до фотографії обраниця холостяка запропонувала шанувальникам полайкать її знімок.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.иа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільну відео з Добриніним.