Як відомо, на даний момент головний герой 9-го сезону відомого шоу Холостяк Нікіта Добринін, як і більшість інших знаменитостей, відпочиває за кордоном, а саме в Єгипті.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У подорож учасник шоу відправився разом зі своєю другою половинкою Дашею Квітковою. Там вони насолоджуються теплими днями і діляться яскравими фотографіями на своїх сторінках у соціальних мережах.

Тим не менш, один із опублікованих знімків, зацікавив фанатів найбільше. На цьому кадрі Добринін зображений поруч з басейном, демонструючи свою щиру посмішку і прекрасне спортивне тіло.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І все-таки не кубики преса телеведучого стали причиною для бурхливого обговорення в коментарях, а його "шостий" палець на нозі. Користувачі мережі почали будувати свої припущення з цього приводу, думаючи фотошоп це або індивідуальна особливість. Зрештою, вони зійшлися в єдиній думці – Нікіта Добринін унікальний у всьому.

Сам же екс-Холостяк почав труїти жарти в коментарях, що пальців насправді 7, шкода лише, що всіх не видно.

Нагадаємо, що екс-холостяк Нікіта Добринін шокував новим відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дарья Квіткова розповіла, що їй бракує у відносинах.

Також портал Знай.ua писав, що Добринін потрапив у страшне ПП.