Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милими фото з курорту в Єгипті.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Наталія позує в стильному луці, який підкреслює всі достоїнства фігури і додає образу романтичності. Могилевська відображена на красивою сходами, мабуть, в готелі в Єгипті. Вона пронизливо дивиться в камеру, на її обличчі легкий макіяж, а волосся розпущене. У підписі до фото вона написала: "Заходи сонця... Вони занурюють у думки і події минулого дня і наближають до нового. Дуже люблю це явище природи. Неймовірна краса! Допомагайте, не можу вибрати. Яке фото подобається більше? 1 або 2?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".