Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить дивне селфі, позуючи біля смітника з розмазаним макіяжем і недбало зібраними в пучок волоссям. Так, артистка зізналася, що хоче бути такою ж популярною, як Кім Кардашьян, проте не знає, як цього досягти.

"А от якщо я захочу бути такою ж популярною , як Кім Кардашьян @kimkardashian що робити?", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "О боже Регіна, що з обличчям тут?😂 За гумор респект👍🤗", "Жахлива фотка 😮", "яка Страшна", "Схожа на любительку багаття і пісень👍", "Страшненько", "Зі зморшками ти копія Влад Топалов 😂", "Бомж стайл❤️", "Трохи злякалася від цього фото 😂 соррі", "Перебір".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.