Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з сином Михайлом, який з'явився на світ 5 грудня. Так, артистка все ще приховує обличчя малюка від сторонніх очей, тому вирішила пояснити, чому потрібно так робити і закликала шанувальників "повернутися в реальність".

"Безумовна любов!
Як ми раніше жили без тебе???
❤️❤️❤️Частенько бачила під своїми постами: «о, Боже , Регіна так зациклена на собі , що навіть фото дитини не виставляє, відразу видно, що з ним взагалі часу не проводить»🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Серйозно???? Невже зараз увага до сина проявляється в кількості виставлених про нього постів в Instagram?
Світ потихеньку сходить з розуму, на соціум тиснуть новоспечені девайси і програми, які викликають залежність від лайків, а також занижену самооцінку. Добре, що розробники #instagram вже в 7ми країнах відключили лічильники лайків. Можливо, блогерам це не піде на користь, хтось втратить непогані гонорари, але це хоча б поверне людей у реальність, а то багато хто живуть в якійсь фотографічної ілюзії...Розумніше буде просто зробити лайки прихованими, коли їх бачить тільки власник облікового запису 💪🏻", - поділилася емоціями Тодоренко. Варто відзначити, що більшість фоловерів підтримали Регіну в її висловлюваннях.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.