Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла білий костюмчик з коротеньких шорт і топіка з довгими рукавами, засвітивши фігуру на безлюдному пляжі.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Всесвіт в одному кадрі😍😍😍", "Тін, а на шпагат можеш ?", "Гарячеее😻❤️🔥", "Прекрасна 😻😻🔥🔥", "Гарно", "Богиня 😍😍😍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував кардинальну зміну іміджу: "Тіна, будьте скромніше!!! Що ви вся розщерепились .....??? Не знаєте як все виставити на показ!!!!!! Жінку прикрашає скромність... !!!!!!", "О, почалася криза середнього віку. Тінуся, все добре, тобі ще рано.", "Знову в цьому ганчір'ї,місяць вже однотипні фото постить.Зовсім стара втратила фантазію", "Одноманітно👎".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.