З 18 по 21 липня в Юрмалі відбувся Міжнародний фестиваль «Рандеву», який організувала Лайма Вайкуле. На фестивалі виступило безліч популярних артистів з 15 країн.

Але всю увагу до себе прикувала примадонна Алла Пугачова, яка прийшла на захід з Максимом Галкіним.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артистка надягнула досить сміливі для 70-річного віку шорти і сорочку в клітку з глибоким декольте. Доповнила образ Алла Борисівна широким поясом, світлою накидкою і масивною прикрасою на шиї. Галкін вибрав для заходу більш скромний наряд - чорну футболку і білі штани.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що примадонна Алла Пугачова вийшла в світ у несподіваному образі.

Як повідомляв портал Знай.uа, останнім часом у російському шоу-бізнесі ходять чутки про надмірно близькі стосунки Юлії Барановської та Максима Галкіна.

Також портал Знай.uа писав, що поки інші знаменитості показують, як виглядали б у старості, 43-річний Галкін "омолодив" себе відразу на кілька років.