На американському фестивалі Comic-Con 2019 помітили обручку на пальці відомої голлівудської актриси Скарлетт Йоханссон. Під час свого виступу знаменитість розповідала про зйомки нового фільму "Чорна вдова" та про роботу з акторами Девідом Харбор, Флоренс П'ю і Рейем Вінстоном.

Проте увагу шанувальників і фотографів привернула діамантова ювелірна прикраса на безіменному пальці акторки. Спритні папарацці змогли зафіксувати її.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, опубліковані фотографії підтверджують, що чутки про весілля Коліна Жоста і Скарлетт Йоханссон абсолютно правдиві. Варто зазначити, що для 34-річної актриси це третій шлюб.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, є припущення, що ця обручка єдина у своєму роді, а її приблизна ціна становить близько 400 тисяч доларів.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі знову порадувала шанувальників, з'явившись на публіці з британською актрисою Жаклін Біссет в Парижі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Скарлетт Йоханссон дочекалася сольного фільму і для своєї героїні - колишній КДБ-шниці Наташі Романофф.

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі потрапила в об'єктиви папараці під час зйомок відвертої фотосесії в Парижі.