Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила архівний кадр з розкішної фотосесії, позуючи в масивній червоній толстовці і високих ботфортах, доповнивши образ срібними каблучками. Так, артистка закликала шанувальників не зациклюватися на власній зовнішності, адже це не важливо, коли всередині є гармонія.

"Ця фотографія покликана нагадати всім, що бути розміру не XS - це нормально і комфортно. Ну і про те, що зовнішність - це дуже другорядне, коли всередині тебе є гармонія. А ви як думаєте?", - поділилася емоціями Білик. Фолловери взялися коментувати: "Ви красива постійно 😍😍😍", "Яка ж Ви класна!!!", "Кажуть , що природа не носить в одному кошику двох однакових речей: врода і розум рідкісне поєднання! Але в даному випадку , що дуже приємно , вссе об’з'єднано разом !🔥🔥🔥", "😍😍😍😍яка гарна 😍😍😍", "Як завжди на висоті!!!", "Наша красуня", "Ідеальна💗".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.