Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим фото в купальнику, позуючи в обнімку з дошкою для серфінгу. Так, артистка засвітила розкішну спортивну фігуру, а ще пожартувала, що нарешті знайшла щось вище, ніж вона.

"Є ще ШОСЬ вище за мене у цьому світі😁😘 foto @d.mulenko 👙 @hm ", - пожартувала Нікитюк. Фолловери взялися коментувати: "Ваууу!Красуня! Виглядаєте на 16! Ноги богині!👍😍", "Красуня!🙌🔥👏❤️🎉", "Дуже гарне фото", "Найшикарніша 😍❤️😘", "Супер", "Краща!", "Леся Ви Богиня!!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌺🌺🌺", "Классс 💖💖💖💖💖💖💖💖💖❤️❤️❤️❤️❤️", "Золота рибка.Афродіта".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.