Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, показавши, що після розтрат на розкішне весілля в Італії вони з чоловіком Владом Топаловим опинилися на смітнику. Так, артистка на тлі фотошпалер з Мальдівами запропонувала виграти шанувальникам позашляховик, доповнивши образ автозанаром, жахливим макіяжем з блакитними тінями і весільним вбранням у стилі диско.

"Розігруємо позашляховик JEEP!!! І ще купу подарунків!", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Вогонь 🔥 ви така життєрадісна 🤣", "Здорово👍Ви бомбічні😍💋", "Відмінний дует👍❤️", "смішні такі", "Класний мейк 👏".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.