Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з коханим чоловіком Владом Топаловим і декоратором їх розкішного весілля в Італії, Юлією Шаріковою. Так, артистка розповіла про деякі труднощі перед церемонією, адже навіть не очікувала, що вілу треба буде прикрашати.

"Знайомтесь!!! Це Юля @shackirovajulia - декоратор нашого весілля!
Зараз буде історія. Заснована на моєму особистому досвіді 👇🏻Раніше мені здавалося, що найскладніше у підготовці до весілля – це вибрати весільну сукню, але все виявилося не так просто. Ми вже вибрали місце для церемонії, весільне плаття шилося, список гостей був складений, коли до мене підійшов чоловік і сказав: «до Речі, завтра нам треба зустрітися з декоратором, подумай, як би ти хотіла прикрасити наше весілля». Що?? Нам потрібен декоратор? Мені здавалося, що сама вілла - вже прикраса, у ній був прекрасний кожен куточок, але зустрівшись на наступний день з Юлею Shakirova, я зрозуміла, що вона зробить наше свято ще красивіше!", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж відзначили, що у Регіни і Влада була по-справжньому розкішна церемонія, яка нагадувала казку.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.