Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив забавне селфі з коханою, позуючи в образі бомжів. Так, зіркова парочка знялася в смішному ролику, розігруючи між прихильниками позашляховик.

"Вміння сміятися над собою - дуже важливе, я вважаю! Я люблю жартувати і іронізувати. Іноді через край, але тут вже як піде! Скоро ви дізнаєтеся всю історію цього нашого прикиду)))) буде весело і результативно! 😎🤪🤘🏻", - поділився емоціями Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Рада за вас Влад, ви придбали 💞 спокій душі і серця💥", "найкрутіша пара! Яка складається зі справжніх почуттів любові, та без фальші і пафосу.", "Круто!", "Ви красунчики 🤗👍Будьте щасливі! 💐💓", "Ой як смішно))) 😂😂😂😂", "Ви дуже класні.👌🤗Завжди залишайтеся такими,до вічності,разом.Ролик 👍😊".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.