Відома співачка, ведуча і модель Олена Кравець потішила своїх шанувальників новою публікацією в Instagram. Однак багато підписників оцінили знімок, як провокацію.

Так, Олена опублікувала фото, на якому позує в облягаючій білій сукні. Олену Кравець обіймає невідомий блондин атлетичної статури.

Невідомо, що їх пов'язує, але, здається, що такі обійми і дотику не можуть бути дружніми, і абсолютно очевидно, що він явно не чоловік Олени, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Справжнім чоловікам подобаються ніжні, витончені дівчата, такі як я. Адже нас хочеться захищати, жаліти і любити", - заявила дівчина в підписі до фото.

"Жінки ж заздрять і хочуть зжити зі світу тільки за те, що я тендітна, струнка, витончена, без стероїдів і анаболіків. Природна краса подобається справжнім чоловікам. Чи не правда, друзі?", — підсумувала Кравець.

"А як же чоловік? Олена начебто не в розлученні поки. Як він реагує на подібні кадри?", "Черговий коханець?", "Завела собі молодого коханця? А чоловік?!", – задаються питаннями численні шанувальники Кравець.

Нагадаємо, донька Кравець з "Квартал 95" захопила фігурою на відпочинку в Одесі: вже зовсім доросла.

Як повідомляв Знай.uа донька Олени Кравець показала стрункі ніжки на прогулянці в Одесі.

Знай.uа писав, Юзік з Кварталу 95 пройшов у Раду: переміг на окрузі в рідному місті Зеленського.