Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася зйомками зі своїми домашніми улюбленцями - псами породи сіба-іну на прізвиська Чіча і Луна. Так, пухкенькі пухнасті собаки позували з зірковою хазяйкою відразу в декількох локаціях, а сама Даша встигла приміряти різні образи.

"За хвилину до...", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "мої Булочки 😍😍😍😍😘❤️", "Облизала", "😍😍лисички!!", "Як мило😻", "Які ви зайчики 🤗🤗🤗🔥🔥🔥", "Здалося)))", "❤️❤️ Яка Ви красива 👍🏻👍🏻👍🏻", "Чічі здоровань)", "Які собачки❤️❤️".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграли головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийшла на екрани 14 лютого.