Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивовижною серією фото молодшої дочки Аліси, яка, скоріше за все, мріє стати цирковою артисткою. Так, дівчинка безстрашно робила трюки на поні, а також пірнала в басейн, роблячи сальто.

"здається у мене росте циркова артистка)))) гортай!😂", - пожартувала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Супер!! Молодчинка!!", "Вміє ходити на руках по воді👍", "Навіщо так?! Каскадер!!!))", "Поні в шоці 😂😂😂", "Браво, у такої мами і діти обдаровані. Обожнюю.", "Здорово!", "В точку 👌🎉😆розумниця яка, безстрашна💐", "Аліса смілива дівчина )", "Боже, яка красуня!!😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще