Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото в колі найближчих друзів - продюсера Нателли Крапівіної і модельєра Вicholla. Так, артистка позувала в коротенькому чорному топі і штанях з завищеною талією, засвітивши прекрасну фігуру.

"друзі ❤️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Нехай все буде добре. Найяскравіші люди Всесвіту! ♡ ♡ ♡", "красиві такі 😍", "Друзі як друга сім'я❤️ бережіть їх💕", "Як ви всі схожі 😂", "найкрасивіші❤️🙏", "Класна компанія👍 наша зірка💜".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.