Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, і її обранець, продюсер Потап зіграли пишне весілля в одному з розкішних заміських закладів Києва ще 23 травня 2019 року. Парочка приховувала свої стосунки досить довгий час, однак нарешті все таємне стало явним. Втім, як виявилося, знаменитості розписалися набагато раніше казкової церемонії - ще 18 жовтня 2018 року. Про те повідомляє Lime.

Варто відзначити, що дуету "Потап і Настя" нещодавно виповнилося 13 років, а за цей час Потап встиг розлучитися з дружиною Іриною Горовою, з якою вони разом виховують сина Андрія. Закохані Настя і Олексій ніколи не говорили про стосунки в різних інтерв'ю, а публічно продюсер зізнався в коханні своїй половинці в день весілля, випустивши трек і кліп "Константа".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.