Максим Галкін оприлюднив нове відео, де в головних ролях виступили Лайма Вайкуле та Алла Пугачова. Подруги обговорили завершення музичного фестивалю в Юрмалі, при цьому Примадонна відпустила вкрай двозначний жарт.

Алла Пугачова зустрілася з латиською співачкою в неформальній обстановці після завершення Міжнародного музичного фестивалю Лайми Вайкуле у Юрмалі, на якому Примадонна була почесною гостею та влаштувала фурор своїм молодіжним виглядом.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Максим Галкін опублікував в Instagram відео, зафіксувавши подружок. "ДамиСДюн", - підписав він ролик.

Під такою назвою вийшло вже кілька смішних відео з Пугачовою і Вайкуле. Ось і цього разу не обійшлося без гумору.

Як видно з кадрів, Алла Пугачова з Лаймою Вайкуле добряче напідпитку. Примадонна пояснює публіці, що вони обговорювали закриття фестивалю.

"Дорогі друзі, підійшов ... Хто підійшов?" - звернулася до Примадонни Вайкуле. "До кінця", - підказала Алла. "Підійшло все до кінця! Закінчився фестиваль", - зі сміхом сказала Лайма. А Пугачова раптом ляпнула: "Кінець знімає!" "Котрий?" - зніяковіло уточнила Вайкуле. "Що це, ну?" - осудливо поцікавився за кадром Галкін. Дами розсміялися. "Ну а що таке? Гумор нижче пояса - це дуже модно", - виправдалася Пугачова.

Тут вже підхопила Вайкуле, проте вона з якоїсь причини не змогла правильно сказати слово "фестиваль", внаслідок чого артистки знову розсміялися.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пугачова при цьому виправдалася, що вони з Вайкуле випили зовсім трішечки.

Нагадаємо, Алла Пугачова шокувала кардинальним міні та молодіжним виглядом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін вразив нескінченним коханням до молодої Пугачової.

Також Знай.ua писав, Пугачова показалася на публіці вперше після гучного скандалу.