Культові зіркові красуні Голлівуду, здавалося б, ще нещодавно тішили фанатів неперевершеною акторською грою і зачаровуючими дефіле, а тепер їх доньки гідно замінюють мам у цій нелегкій справі. Деякі подібності зіркових батьків зі своїми дітьми просто вражають, адже дівчата виглядають в точності так, як актриси і моделі в молодості. Популярний акаунт у Instagram під назвою Celebface часто публікує знаменитостей без фотошопу і макіяжу, а на цей раз порівняв легендарних артисток з неймовірної краси доньками.

Сінді Кроуфорд (53 роки) і Кайя Гербер (17 років)

Ванесса Параді (46 років) і Лілі-Роуз Мелоді Депп (20 років)

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Моніка Беллуччі (54 роки) і Діва Кассель (14 років)

Кейт Мосс (45 років) і Ліла Грейс Мосс Хек (16 років)

Мелані Гріффіт (64 роки) і Дакота Джонсон (29 років)

Хайді Клум (46 років) і Хелен Бошовен Семюель (15 років)

Кім Бейсінгер (65 років) і Айрленд Болдуін (23 роки)

Енді Макдауелл (61 рік) і Маргарет Куеллі (24 роки)

Ліза Боні (51 рік) і Зої Кравіц (30 років)

Різ Візерспун (43 роки) і Ава Елізабет Філліпп (19 років)

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.