Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, почала активно показувати своє особисте життя прихильникам. Артистка також не забуває тішити фанатів власними яскравими фото.

Так, на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Настя Каменських опублікувала фото у яскравому образі. Для співачки це досить незвичне вбрання.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У кадрі поп-зірка постає в блискучому костюмі, чорному топі, підкреслює її пишні груди, з укладеним волоссям, smoky eyes і металевим чокером, який через свою масивність більше нагадує ошийник. Образ артистка доповнила лаконічними й мінімалістичними чорними босоніжками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прихильники не пройшли повз публікацій і засипали українську зірку компліментами.

У Instagram-stories Каменських показала, що таке вбрання вона обрала для шоу Х-фактор, як незабаром стартує на СТБ. Співачка буде суддею проекту. До слова, це вже не перший сезон шоу, де Каменських сидить у суддівському кріслі. В попередньому сезоні перемогу здобув саме той дует, де вона була наставницею.

Нагадаємо, що Каменських зрадила Потапу з темношкірою дівчиною: підставила їй свою апетитну п'яту точку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап і Настя Каменських вирушили у подорож до чеської столиці Праги

Також Знай.ua писав, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.