Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала кумедне фото, на якому позує в компанії друзів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно на фото, Дорофєєва відображена в компанії свого колеги по сцені Олексія Завгородного, а посередині між ними стоїть Ірина Горова, яка є колишньою дружиною Олексія Потапенка. Всі вони прилетіли в Баку на фестиваль "Жара", де зібралися всі вершки російського шоу-бізнесу. У підписі до фото Надя Дорофєєва написала: "Іруся @gorovaya_irina! У мене відчуття, що через наші графіки – ми не бачилися рік. Love Love Love. Спасибі, що хоч @zharafest нам організувала приємну зустріч".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.