Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відверто розповіла, що була наркозалежною в 40 років і пустилася в берега. Про це вона заявила Анастасії Ивлеевій в Agentshow.

Як пояснила Лоліта, вся проблема полягала в тому, що вона спробувала наркотики занадто пізно, "коли всі вже відгуляли".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я думаю, це звичайний злам людський. Коли все життя працюєш і життя не бачиш… Коли раптом починаєш його бачити, а воно виявляється іншим. А в цей момент, коли починаєш його бачити, ламається те, що було для тебе вакуумом", – сказала співачка.

Вона додала, що так і підсідають на наркотики, коли приходить усвідомлення.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

"В цей момент ти просто думаєш: "нас*ати на всіх, пуститися в берега!" І я пустилася в берега в 40 років. Кокаїн, гульки – все, що завгодно. Нестримний секс", – поділилася вона.

Лоліта також додала, що до своєї залежності кількість сексуальних партнерів можна було перерахувати по пальцях.

"А ось після вона вже пішла… руки закінчилися. Перший час я рахувала. Це був безглуздий доказ собі: "а що так можна?" Потім це все закінчилося. Я зрозуміла: або я себе буду руйнувати, чи мені це не треба. Я вирішила, що не треба", – сказала Лоліта.

Нагадаємо, Лоліта розповіла, що 5 днів відпочивала і зараз має свіжий вигляд.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило насіння" і "проросло в мозку".

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.