Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам чергове безглузде фото в бікіні, яке, за її словами, зробила її дочка Аріадна. Ба більше, Волочкова похвалилася, що привчає доньку до улюбленого заняття – відвідування лазні та купання в крижаній купелі. Добре, хоч дівчинку в бікіні виставляти не стала. У підписі до фото балерина написала: "Попарилися з Арішою в лазні і пірнали в крижану купіль. Прекрасний вихідний! (фотограф @ariadna_volochkova)".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.