Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з відпустки, яку проводить з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим в Амстердамі, Нідерланди. Так, артисти пропливли по каналах на човнику, а Катя зізналася, як сильно любить міста на воді.

"Міста на воді - моя окрема любов! Коли з вікна видно річку, коли в майже кожного містянина свій човен, коли влітку канали стають місцем де їздить все місто, а в вихідні це суцільні лодка-паті. Є ті, хто живе на воді, на баржах, їх всього 250 і колись, я наберуся сміливості і під час мандрівки забронюю такий різновид житла :) Взимку, іноді, канали замерзають і все місто виходить кататися на ковзанах, це явище дуже рідкісне, але я не втрачаю надію проїхатися на ковзанах каналами, адже ковзани - це ще одна велика любов :) Амстердам, в нас ще багато платнів і ми обов‘язково повернемося ", - поділилася радістю Осадча. Фолловери ж залишилися в захваті, а ще почали радити парочці цікаві пам'ятки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.