Популярна українська співачка Даша Астаф'єва опублікувала манливе лірик-відео на пісню "Основний інстинкт". Відповідне відео з'явилося в YouTube.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новий кліп відрізняється від попередніх відеоробіт Даші. Режисером нового відео став молодий фешн-експериментатор Іван Ковпак. В ролі оператора-постановника виступив фотограф Ярослав Бугайов, відомий своєю співпрацею з топовими українськими дизайнерами.

"Все це прийшло ще під час першої зустрічі, наша співпраця — це синергія, єдиний вайб, який вдалося зловити і зафіксувати", — розповідає режисер.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Наголошується, що Астаф'єва не вперше залучає до роботи над своїми проектами молоді команди. Вона зазначає, що їй подобається їх особливий нерв і свіжий, "незамыленный" погляд на звичні речі.

"Так склалося, що за час роботи над цим лірик-відео, я познайомилася і посотрудничала з усіма, хто був у мене “у планах”. Вже стає нормою те, що я повністю довіряюся таланту молоді і ні краплі не шкодую про це. Так сталося і з командою Івана Ковпака. За час зйомок і навіть після них ми прожили незабутнє моменти і емоції. Іноді, кожному з нас, не заважає розслабитися... щоб потім стати сильним! Закохуйтеся і не соромтеся!", — зізнається Даша.

Нагадаємо, груди Астаф'євої ледь помістилася в еротичне боді.

Як повідомляв Знай. ua, Астаф'єва захопила своїми товстенькими пухнастиками.

Також Знай. ua писав, що гаряча Астаф'єва в підземці розкрила головний секрет.