Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр з весілля з Регіною А у підписі до світлини Влад розповів про свою сестру, яка скоро стане мамою.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку показав Влад, він позує разом з дружиною Регіною Тодоренко, а також зі своєю сестрою Аліною, яка допомагала організовувати їх весілля. У підписі до фото наречений докладно розповів про те, як його сестричка Аліна планувала і організовувала його весілля, ще й будучи вагітною. А в коментарях Регіна ставила свої п'ять копійок і підтвердила кожне слово Топалова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.