Нарешті стало відомо, хто з'явитися на паркеті в новому сезоні популярного українського шоу "Танці з зірками". Так, новими учасниками проекту стали ведуча "Сніданок з "1+1" Людмила Барбір, актриса Ксенія Мішина і актор Олексій Яровенко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що про це стало відомо завдяки "#танціззіркамиchallenge", який проходить в офіційному Instagram-каналі проекту.

Таким чином, першими названими учасниками нового сезону даного шоу стали телеведучий Володимир Остапчук, зірка "Дизельшоу" Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк і Надія Матвєєва.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наступними учасниками обрали Олексія Яровенко і Ксенію Мішину, які відомі за серіалами "Хороший хлопець", "В неділю рано зілля копала" та "Кріпосна". Обидва актора прийняли виклик. Після, естафету прийняла Людмила Барбір, а дискобол із запрошенням надсилається до телеведучого і ресторатору Даніелю Салему і співачці Слави Камінської.

Нагадаємо, що Влад Яма заінтригував новим сезоном "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.ua, Влад Яма повеселив мережа новими фото і заінтригував новим проектом.

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Дизель шоу" пішла підкорювати "Танці з зірками".