Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе чином, позуючи в США. Так, артистка приміряла чорний кроп-топ і чорні трусики, засвітивши идеальні стрункі ноги та пружні сідниці. На кадрі дівчина стоїть у воді по гомілку під пірсом, спершись п'ятою точкою на опорний стовп.

У підписі до фото Кароль тільки вказала профіль фотографа і проставила кілька хештегів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фоловери виконавиці почали розхвалювати дівчину:
"Збуджуєш", "Найшикарніша", "Гарне місце для фото", "Дівчина, вам точно 34? 20 - ось моя відповідь", "ойойой пощастило ж комусь", "Спека, гаряче", "Ааа, бомба - ракета", "Опора для стовпа?", "Оууу глибоко в твоїх очах бачу невагомість", "Люди ззаду на мосту, мабуть навіть не підозрюють чия фотосесія проходить", "А де валеріана то, а? Без заспокійливого на це шикарне фото просто неможливо дивитися", "Поза тигриці, погляд орлиці", "Так, стоп, тримайте мене"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.