Олександра Кучеренко – 21-річна телеведуча, модель "Міс Україна 2016", яка нещодавно вийшла заміж за мандрівника Дмитра Комарова. І це стало справжнім шоком для шанувальників, адже зірки довгих два роки приховували свої стосунки. Але нещодавно Комаров таки відкрив подробиці особистого життя, роману з Сашею, їхнього весілля та вінчання. Шанувальники вражені тим, скільки часу Дмитро приховував подробиці свого роману, і цікавляться, як проходить сімейне життя новоспеченого подружжя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На днях у своєму профілі в Instagram модель опублікувала романтичне фото. На чорно-білому знімку Олександра дивиться кудись убік. Вона позує в легкій блузі з рукавами-ліхтариками і облягаючих штанях. У підписі до світлини дівчина написала: "У кожного є заповітна мрія… Ви теж любите тримати все задумане в серці і не розповідати раніше часу? Чи робите дошку бажань і пишете список мрій в блокноті?". Шанувальники не пройшли повз і почали ділитися з Сашею своїми думками з цього приводу і засипати її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.